Korting!

Bij Cuteez krijg je standaard bundelkorting!
Bij 2 producten krijg je 5% korting,
en bij 3 producten of meer zelfs 10% korting op de hele bestelling!

Shop bij Cuteez!

Unieke, duurzame, handgemaakte babykleding
en kinderkleding. Schattig, stoer, stijlvol!

Bij Cuteez vind je duurzame, handgemaakte kleding voor baby's en kinderen tot maat 152.
Alle kleding en accessoires zijn met veel liefde handgemaakt van Oekotex gecertificeerde en verantwoorde stoffen. Zowel voor de materialen als voor de productie streven we naar: uniek, betaalbaar en verantwoord!

Bij Cuteez heb je de unieke kans om de items die je zoekt helemaal naar wens samen te stellen. Heb je een afwijkende maat, dan maak ik het kledingstuk graag gratis voor jou op maat!
Ook kun je zelf kiezen uit onze mooie collectie stoffen! Zie daarvoor de onderstaande sectie 'Stel je eigen unieke items samen'.
Je kunt een stof aanklikken, jouw gewenste kledingstuk selecteren, de maat doorgeven... en jouw unieke item ligt spoedig op je mat!

Ik denk graag met je mee! Ik heb er plezier in om te zoeken naar geschikte stoffen of schattige patronen. Er is altijd van alles mogelijk! Dus neem gerust contact op! Zie ook de chatfunctie rechtsonder op de pagina (Whatsapp).

 • "Super leuk dit...!"

  - klant op markt

 • "Cuteez biedt hoogwaardige, met de hand gemaakte, kleding tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben babykleertjes gekocht bij Cuteez. Deze blijven mooi, ook na vaak dragen en wassen. Bij Cuteez wordt je vriendelijk en persoonlijk geholpen. Kopen bij Cuteez is een feestje!"

  - Jaco van Maaren

 • Zo schattig, ik word er heel hebberig van..."

  - Klant op markt

 • Mijn naam is Wieke, woonachtig in het mooie Arnhem, getrouwd en moeder van vijf kinderen.
  Een paar jaar geleden ben ik lichamelijk en mentaal in de knoop geraakt... 'burn out'. Ik heb afscheid moeten nemen van het werk dat ik deed in het onderwijs.

  Het begin van een intensieve reflectieperiode, waaruit ik langzaam maar zeker opkrabbel. Ik kom steeds meer op het spoor van wat mij écht drijft en positieve energie geeft.
  En dat is onder andere het maken van kleding! Mooie stoffen en fournituren, patronen, stijlen, eindeloze mogelijkheden!

  Het maakt mij zo blij om hiermee bezig te zijn, dat ik dat graag ook voor anderen doe. Vandaar deze webshop!

  Laat me ook weten waar jij blij van wordt! Ik hoor graag tips & tricks over de webshop, wensen qua uitbreiding van de collectie of wat dan ook! Je kunt me contacten via 'Contact' of via de Whatsapp knop rechtsonder.

1 van 3

Onze voordelen

Niet goed, geld terug garantie

Mocht een kledingstuk niet naar wens zijn, dan is het mogelijk om deze, ongedragen en in de originele verpakking, te retourneren. De verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper. Mocht je een onvolkomenheid opmerken in het kledingstuk, dan ga ik graag in overleg over een goede oplossing of vervanging. Wanneer het een duidelijke tekortkoming van Cuteez betreft, zijn de kosten voor retour en vervanging voor de verkoper.

Betaling

Betaling is mogelijk met Ideal, Visa of Mastercard (creditcard). Ook Apple Pay en Google Pay zijn gekoppeld.
Bij afhalen op de locatie in Arnhem is contante betaling mogelijk.

Verzending, ophalen en spoedbezorging

Verzending gebeurt met FedEx, Deutsche Post, Homerr of PostNL, afhankelijk van de keuze van de koper. Verzending is wereldwijd mogelijk.
De levertijden staan vermeld in de beschrijving van de producten. Bij producten die al gemaakt zijn, is verzending dezelfde (werk)dag mogelijk. Bij producten die op bestelling gemaakt worden, duurt het zo'n 7 tot 9 dagen tot aan de verzending. De daadwerkelijke verzending duurt ca 2-12 dagen, afhankelijk van je locatie.
Ophalen op de locatie in Arnhem is ook mogelijk.
Spoedbezorging op dezelfde dag is mogelijk binnen Arnhem voor items die al gemaakt zijn.

Mode, op maat gemaakt

Mocht de reguliere vorm en maat kinderkleding bij je kind slecht passen: geen probleem! Bij een aantal kledingstukken is het mogelijk om het kledingstuk helemaal op maat te bestellen. Dit staat dan in de beschrijving genoemd. Bij de keuze voor de maat kies je dan de optie 'aangepaste maat'. Wanneer de bestelling geplaatst is, stuur ik je een formulier om je eigen maten in te vullen. De meerkosten hiervoor worden vermeld bij het aanklikken van deze keuze. De aangeleverde persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld en na gebruik vernietigd.

Speciale bestellingen

Wil je iets specifieks bestellen of heb je een andere wens? Ik denk graag met je mee als je van een bepaalde stof graag een shirtje wilt in plaats van het getoonde jurkje bijvoorbeeld. Of wanneer je van een ander stofje een legging of een babypakje wilt bestellen. Ik vind het ook erg leuk om op zoek te gaan naar nét dat stofje waar jij graag een pakje, shirt, trui of jurkje van wilt hebben. Ik doe geen kledingreparaties.

Uitgeshopt?

Heb je het kunnen vinden?
Zo niet, dan denk ik graag met je mee!
Stuur gerust een mailtje of maak contact via Facebook, Instagram of Tiktok.

Zie ook de chatfunctie rechtsonder op de pagina (Whatsapp).

Neem contact op >