Duurzaamheid

Duurzame kinderkleding online - betaalbaar, kwaliteit en uniek

Handgemaakte babykleding en kinderkleding
Ontdek ons assortiment handgemaakte, duurzame en betaalbare kinderkleding!
Bij Cuteez geloven we sterk in het belang van verantwoorde mode, waarbij we speciale aandacht besteden aan de herkomst van onze producten en hun impact op het milieu. Ons handgemaakte assortiment vormt een belangrijke pijler in onze duurzaamheidsmissie. Elk kledingstuk wordt met liefde gecreëerd, met oog voor detail en vakmanschap. Door te kiezen voor handgemaakte kleding bevorderen we eerlijke productie en respecteren we de rechten en het welzijn van de mensen achter onze producten.

Stofkeuze
Bij Cuteez hechten we ook veel waarde aan de keuze van materialen. We streven ernaar om zoveel mogelijk Oekotex standard stoffen te gebruiken. Met dit certificaat garanderen we dat onze stoffen zijn getest op schadelijke stoffen en voldoen aan strikte milieunormen. Zo kunnen we jouw kleintjes kleden in stoffen die niet alleen veilig zijn voor hun huid, maar ook voor de planeet.

Daarnaast kiezen we voor stoffen met minimaal 50% natuurlijke vezels, een beperkt percentage synthetische vezels en maximaal 5 à 6% elasthan/lycra. Op deze manier garanderen we het draagcomfort, de kwaliteit en de duurzaamheid van de kleding en dragen we bij aan het verminderen van de impact op het milieu.

Betaalbaar
Bij Cuteez begrijpen we dat duurzaamheid ook betaalbaar moet zijn. We streven ernaar om onze producten toegankelijk te maken voor iedereen die bewust kiest voor verantwoorde mode. Daarom hanteren we eerlijke prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze kleding. We willen dat duurzame mode voor iedereen binnen handbereik is. Om deze reden is ons aanbod biologische kleding in het duurste segment (nog) beperkt. 

Ontdek de stijlvolle en bewuste keuzes van Cuteez voor jouw kleintjes. Bekijk onze webshop en laat je verrassen door ons assortiment handgemaakte, duurzame en hippe kinderkleding.
Cuteez - Duurzame en betaalbare mode voor jouw kleintjes!