Bestelinformatie en wasvoorschriften

Bestelinformatie en wasvoorschriften

Bestellen, verzenden & bezorgen

Als kleine, startende ondernemer kom ik in aanmerking voor vrijstelling van de BTW in het kader van de Kleine Ondernemers Regeling. Daardoor kan ik producten aanbieden zonder daar BTW over te hoeven heffen. Dat betekent dat over geen van de producten in deze webshop extra BTW wordt gerekend bij het afrekenen. 

Wereldwijde verzending is mogelijk met PostNL, Deutsche Post, FedEx en Homerr, afhankelijk van de keuze van de koper. We maken gebruik van de services van Intime Delivery voor de wereldwijde verzending van onze pakketjes. Zij ontzorgen ons met het regelen van de internationale labels.
Eventuele extra invoerkosten zijn voor rekening van de koper.  
Bij sommige keuzes is track en trace beschikbaar, dat staat vermeld. Alleen over de verzending met Homerr naar Nederland en Belgie, en over verzending met PostNL naar België wordt 21% BTW berekend. De rest is zonder BTW (vrijstelling in het kader van de Nederlandse Kleine Ondernemers Regeling).

Verzending is mogelijk naar bijna alle landen. Ophalen op de locatie in Arnhem is ook mogelijk. Spoedbezorging op dezelfde dag is mogelijk binnen Arnhem voor items die al gemaakt zijn.


Levertijden 

De levertijden staan vermeld in de beschrijving van de producten. Producten die al gemaakt zijn, worden op werkdagen op dezelfde dag verzonden. Bij producten die op bestelling gemaakt worden, duurt het zo'n 7 tot 9 dagen tot aan het verzenden. De verzendtijden na uitlevering variëren van ca. 2-12 dagen. 


Wasvoorschriften

Alle kleding heeft een waslabel, hetzij als een apart label in de zijnaad, hetzij als symbolen weergegeven bij de maattag in de nek. Om de kleding lang mooi te houden, adviseren wij het te wassen op 30 graden en het (zo nodig) te strijken op een lage stand. Wij raden het gebruik van de droger af. Ook wasverzachter raden wij af, met name voor kleding met een bedrukking (tekst of print van flex- of flockfolie). Wasverzachter heeft een nadelig effect op de bedrukking. 
Alle kleding is voorgewassen op 30 graden.