Agenda

Is Cuteez binnenkort bij jou in de buurt? 
Lees op welke aankomende evenementen wij aanwezig zullen zijn!

17 juli 2024

Cuteez bij Zomerfestival Doetinchem

Deze zomerse woensdag is er een gezellige braderie in de stad, waar ook veel muziek, entertainment en kinderactiviteiten plaatsvinden, zoals oude ambachten en een ballonnenclown. De kramen komen te staan door de gezellige centrumstraatjes en op het Simonsplein. Cuteez is erbij tussen 10.00u en 18.00u! Jij ook?

13 juli 2024

Cuteez bij zomermarkt Dinxperlo

Gezellige zomermarkt op het marktplein, de Hogestraat, Kerkstraat, Raadhuisstraat en de Burg Haverkampstraat.

Met veel gratis kinderattracties zoals springkussens, klimwand, draaimolen en ballonnenclown.

Heb je dus zin in een leuk dagje uit? Kom dan naar de grens bij Duitsland tussen 10u en 19u!

zaterdag 29 juni 2024

Cuteez bij Renkum Bomvol

Wat leuk, een keer een markt heel dicht bij huis! Bomvol gezelligheid… dat is Renkum Bomvol!
Op zaterdag 29 juni zal de Dorpsstraat in Renkum vol staan met een diversiteit aan kramen.
Er is ook kinderentertainment en sfeervolle muziek.
Kom je ook?

Meer info

15 juni 2024

Cuteeez bij Dweildag Hasselt

Op deze prachtige junidag zullen tien verschillende dweilorkesten Hasselt bezoeken en diverse optredens en een streetparade verzorgen. Op de Kaai vind je een kinder speelparadijs en natuurlijk is er in het bruisende centrum deze dag een braderie waar Cuteez ook aanwezig is tussen 11.30u en 18.00u! Welkom!

Meer informatie

20 mei 2024

Cuteez bij Creatieve dag Markelo

Na een ontzettend leuke ervaring vorig jaar, is Cuteez heel graag weer van de partij bij de Creatieve Dag in Markelo! Op Tweede Pinsterdag (maandag 20/5) is hier van 10.00u-16.00u een grote fair waar vele standhouders hun hobby, creativiteit en koopwaar delen met bezoekers.

Er worden verschillende creatieve workshops en demonstraties aangeboden en daarnaast is er een oldtimershow, springkussen, workshops, schminken, tractorritjes en demonstraties.

Meer informatie

Zaterdag 30 maart 2024

Cuteez bij Sail Kampen

In het Paasweekend is er een groot nautisch evenement in Kampen. Zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn te bewonderen aan de kade. Het evenement is leuk om te bezoeken voor jong en oud. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals workshops, shows, straattheater en natuurlijk een heerlijke markt om over te struinen op de Burgwal! Wij zijn er bij op zaterdag tussen 10.00 en 19.00u. Jij ook?

Meer informatie

Onderstaand ziet u de evenementen waar Cuteez vorig jaar aanwezig was.

Zaterdag 16 december 2023

Cuteez bij Candlelight Shopping in Heusden

Traditioneel voor kerst wordt de monumentale vestingstad in kerstsferen gehuld met mooie verlichting, optredens van koren en muzikanten en een levende kerststal. Natuurlijk kun je ook je kerstinkopen doen bij de mooie winkels die Heusden rijk is en op de kerstmarkt. Circa 60 standhouders zijn aanwezig met de meest uiteenlopende producten. Van brocanterie, zeep, curiosa, sieraden, inrichting en lifestyle t/m verse wafels en andere delicatessen. Cuteez' collectie unieke handgemaakte baby- en kinderkleding vind je hier ook op zaterdag!
Tijdstip: 15.00 - 22.00 uur
Locatie: centrum Heusden vesting

Meer info

Woensdag 13 december 2023

Cuteez bij Wintermarkt Proosdij Ede

Jaarlijks organiseren de medewerkers van publieksboerderij De Proosdij diverse activiteiten. Onder andere een mooie kerstmarkt / wintermarkt! Deze dag zijn er veel gezellige kraampjes waar zowel cliënten van 's Heeren Loo als winkeliers uit Ede en omstreken hun producten verkopen.
Welkom tussen 1500 en 2000u!

Meer informatie

Zaterdag 9 december 2023

Cuteez bij Huissen bij Kaarslicht

Op zaterdag 9 december is er in Huissen weer de sfeervolle jaarlijkse kerstmarkt! De kerstmarkt met meer dan 70 kramen loopt door de Langekerkstraat, Vierakkerstraat en Langestraat en over de Markt. De gehele route is ook verlicht door duizenden kaarsen. De reguliere straatverlichting wordt daarvoor speciaal gedoofd, zodat er een feeërieke kerstsfeer ontstaat. De koren en muzikanten maken de sprookjesachtige kerstsfeer compleet. Kom dit meemaken tussen 1600 en 2100u!

Meer informatie

zaterdag 30 september 2023

Cuteez bij Nazomerfeest Apeldoorn

Op het nazomerfeest in Apeldoorn vult Cuteez dit jaar een kraam met de collectie unieke handgemaakte baby- en kinderkleding!
Het belooft weer een gezellig feest te worden met livemuziek, diverse proeverijen, demonstraties en allerlei activiteiten voor kinderen.
Tijdstip: 14.00 - 20.00 uur.
Locatie: Koninginnelaan Apeldoorn.

Meer info

zaterdag 23 september 2023

Cuteez bij Pasar Malam Zutphen

Cuteez is met de collectie handgemaakte baby- en kinderkleding aanwezig op de Pasar Malam markt in Zutphen.
De Pasar Malam is een ontmoetingsplaats voor alles wat
met de Indische cultuur te maken heeft.
Kom genieten van de vele kraampjes, diverse artiesten en lekker Indonesisch eten. Er zijn diverse optredens.
Tijdstip: 12.00 - 24.00 uur
Locatie: Hanzehal Zutphen

Meer info