Over Cuteez

Ontdek onze collectie duurzame kinderkleding online

duurzame kinderkleding online
Babykleding en kinderkleding
Bij Cuteez vind je een prachtige collectie van babykleding en kinderkleding. We hebben een uniek assortiment van duurzame kinderkleding online die ook nog eens betaalbaar is. Onze kledingstukken zijn met liefde handgemaakt en perfect voor hippe jongens en meiden. Of je nu op zoek bent naar hippe babykleding online of handgemaakte meisjeskleding, bij ons ben je aan het juiste adres!
Niet alle kleding is in alle maten beschikbaar. We hebben niet altijd een oneindige voorraad en soms is een bepaalde stof niet meer beschikbaar of bij te bestellen. Dit draagt bij aan de exclusiviteit van de babykleding en kinderkleding die we maken, aangezien we geen massaproductie nastreven. 

Unieke kinderkleding kopen
Bij Cuteez heb je de unieke kans om zelf je baby- of kinderkleding samen te stellen, helemaal naar jouw wens! Daarom hebben we onze mooie collectie stoffen online gezet, waar je uit kunt kiezen. Per stof kun je het kledingstuk naar wens kiezen en je maat aangeven, en dan ligt je bestelling binnen niet al te lange tijd op je mat! De modellen waar je uit kunt kiezen, zijn de volgende: 

alle modellen kinderkleding uit onze kinderkleding webshop voor handgemaakte kinderkleding en duurzame babykleding (handgemaakte babykleding).

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat centraal in onze modecollectie. We hechten veel waarde aan de keuze van stoffen en productieprocessen. Alles bij Cuteez is met de hand gemaakt, met oog voor detail. We streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van Oekotex gecertificeerde stoffen van grotendeels natuurlijke materialen met een beperkt percentage synthetische vezels. In deze keuzes streven we naar de hoogste duurzaamheid van de kleding die we produceren binnen het segment van betaalbare mode: het moet kwalitatief goed zijn, lang kunnen meegaan en zodoende de prijs waard zijn! Op deze manier dragen we bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere mode-industrie.

Small shop
Cuteez is meer dan alleen een kledingmerk. We zijn een klein bedrijf met een persoonlijk karakter. Ben je nieuwsgierig naar het gezicht achter Cuteez? Lees dan eens 'Het gezicht achter Cuteez' op onze homepage!

Bij Cuteez streven we ernaar om betaalbare, unieke en verantwoorde mode te bieden voor onze kinderen. Neem een kijkje in onze collectie en laat je betoveren door onze prachtige kledingstukken en stoffen. We leveren wereldwijd!