Een Frisse Start: Nieuwe Plannen en Groei in 2024

Een Frisse Start: Nieuwe Plannen en Groei in 2024

Lieve mensen,


Een nieuw jaar is gestart! Na een periode van rust, gezelligheid, vakantie en aandacht voor familie, kijken we in deze eerste week van januari vol enthousiasme vooruit naar het nieuwe jaar! Als eigenaar van Cuteez vind ik het superleuk om je op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen en plannen van onze webshop voor handgemaakte baby- en kinderkleding.

  1. Uitbreiding naar Nieuwe Markten en Pop-Up Stores: Een Strategische Planning

Dit jaar staat in het teken van uitbreiding en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. In het afgelopen jaar is de verkoop van onze handgemaakte baby- en kinderkleding op lokale markten succesvol geweest en dat willen we graag continueren. We zijn een planning aan het maken die binnenkort te zien zal zijn op onze pagina ‘Agenda’. Wie weet zijn we nog een keertje bij jou in de buurt met onze collectie?
Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden van pop-up stores (in Gelderland) als een manier om persoonlijk contact te leggen en meer mensen te bereiken die op zoek zijn naar hoogwaardige baby- en kinderkleding. Mocht je tips hebben, dan hoor ik het graag!

  1. Uitbreiding van de Collectie: Compleet met Mutsjes en Haarbandjes

Een van onze recente toevoegingen aan het assortiment zijn de schattige mutsjes en haarbandjes. Deze zijn nu beschikbaar in het gedeelte ‘Accessoires’. Hiermee maak je je (cadeau)set compleet! Of het nu voor je eigen kind is of als (geboorte-/kraam)cadeau voor anderen, deze toevoegingen geven net dat beetje extra aan onze collectie.

  1. Voorbereiding op de Lente en Zomer: Duurzaamheid en Stijl Hand in Hand

Terwijl we nog genieten van de winterse gezelligheid, zijn we al druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe lente- en zomercollectie. We zoeken naar de mooiste duurzame stoffen, met zowel speelse printjes als tijdloze effen stoffen. We geloven dat kinderkleding niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam moet zijn. Deze collectie belooft een harmonie tussen comfort, mode en verantwoordelijkheid ten opzichte van onze planeet. We kijken er naar uit om in de loop van de komende maanden deze items aan je voor te stellen!


Bij deze ook een hartelijk woord van dank voor jouw steun en vertrouwen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over deze ontwikkelingen als wij, en dat je aangehaakt blijft om de nieuwtjes op de voet te volgen! Als je onze facebook pagina of Instagram volgt, krijg je al het nieuws als eerste te zien.

Mocht je vragen hebben of suggesties willen delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ik sta met veel liefde en enthousiasme voor je klaar en denk graag me je mee. Samen maken we van 2024 een jaar vol stijl, comfort en duurzaamheid!

Liefs,

Wieke
Eigenaar van Cuteez

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.