Stoffen

Welkom bij de stoffencollecties van onze kinderkleding webshop! 
In onze collecties vind je een scala aan prachtige opties om uit te kiezen voor jouw persoonlijke bestelling. We willen dat jouw kleine avonturiers niet alleen in stijl gekleed gaan, maar ook in kleding die met liefde en aandacht is gemaakt! 

Je kunt jouw eigen unieke kledingstukken samenstellen uit de collecties stoffen hieronder. Jouw bestelling wordt met liefde met de hand vervaardigd, met aandacht voor elk detail. We zijn er als kinderkleding webshop trots op dat we kunnen bijdragen aan de wereld van duurzame babykleding en handgemaakte kinderkleding. Ontdek nu onze collecties en geef je kleintjes het beste in comfort en stijl, terwijl je ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst!

Vanuit de gekozen stoffen kun je doorklikken naar de beschikbare modellen, die met deze soort stof gemaakt kunnen worden. je kunt dan simpelweg een bestelling plaatsen in de stof die jij gekozen hebt! Vergeet niet de gewenste maat door te geven bij de 'speciale instructies' in de chekout.
De foto's van de verschillende stoffen laten ook de geschikte combinaties van stoffen zien. Mocht je er niet uitkomen, klik dan op de Whatsapp button rechtsonder of stuur me een berichtje via de mail!

Veel plezier!!