Handgemaakte babykleding en kinderkleding van Cuteez: duurzaam ondernemen. Trendy designs en kwaliteitsstoffen voor jongens en meisjes. Bestel nu bij Cuteez!

Update voorjaar 2023

Cuteez bestaat al bijna een jaar...!

Een jaar waarin veel gebeurd is rondom de webshop, en ik vind het leuk om even een update te geven.

Het was een jaar met een enorme steile leercurve, zowel wat betreft het naaien van baby- en kinderkleding als wat betreft het ontwerp, plotteren, websitebeheer...
Ik krijg steeds meer zicht op de trendy patronen, mooie kwalitatieve duurzame stoffen en inspiratiebronnen. Dat geeft ontzettend veel energie. Met mijn silhouette cameo snijplotter word ik steeds handiger, waardoor opdrukken gemakkelijker gerealiseerd kunnen worden. En dat geeft meer vrijheid. Mijn zoontje heeft ook de mogelijkheden ontdekt en heeft al een eigen nieuwe hoodie gevraagd met zijn favoriete kaas-afbeelding ;). En wie weet kan ik meer aanbieden op het gebied van gepersonaliseerde (kraam)cadeautjes en baby- en kinderkleding.

Persoonlijk

Maar ook persoonlijk leert het me ontzettend veel. Vooral dat het zo ontzettend ingewikkeld is om mezelf te begrenzen wanneer ik bezig ben met leuke dingen. Dat geeft klachten en daar heb ik nog een weg in te gaan. Ook het level van spanning wat gepaard gaat met perfectionisme en faalangst blijft een lastig punt.

Ik heb ook geleerd dat marketing niet mijn grootste liefde is. Het is een vak apart om je producten goed in de markt te zetten, en daar krijg ik niet de meeste energie van. Dus ik schuif het vaak voor me uit om daar dieper in te duiken. Tips zijn welkom ;-).

Markt

Binnenkort staat er weer een markt gepland. Ik ben op Tweede Pinksterdag (29 mei) te vinden op de Creatieve dag in Markelo. Mocht je nog een leuk uitje zoeken, dan is dit zeker een aanrader met muziek, rommelmarkt, kramen, oldtimers, kindervermaak en demonstraties. Ik ben heel benieuwd wat dat qua verkoop gaat opleveren! In ieder geval weer leuke klantcontacten en hopelijk een gezellige dag met mooi weer!

Ik heb de feedback van de eerste markt goed ter harte genomen en ik ben bezig de 'gaten' in de collectie aan te vullen. Zoals de ontbrekende leggings voor meisjes (ik had wel broekjes, maar nog weinig leggings), en de zeer gewenste jongens- en meisjeskleding in maat 92, 98, 104. Dat schijnt ook in winkels een snel uitverkochte maat kinderkleding te zijn, waar veel vraag naar is.

Het is een leuke uitdaging om niet alleen voor meisjes mooie kleding te ontwerpen, maar ook voor jongens! Ik heb met veel plezier nieuwe bomber vestjes gemaakt en joggingpakken.

Dames

De categorie 'dames' heb ik definitief afgesloten op de website. Wel met pijn in het hart, maar ja... je kunt nu eenmaal niet alles... Als ik mezelf kon klonen, zou mijn 'tweede ik' het zeker tof vinden om daar werk van te maken, maar voor nu was het teveel.

En met een eerste sale op de website gaan we nu echt definitief richting het nieuwe lente/zomer seizoen. Daar krijgen jullie binnenkort meer van te zien. Blijf bloeien en groeien, dat probeer ik ook te doen! Liefs!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.